Streetfood

Kínálatunkból

Streetfood

A kisüzemi sörökkel párhuzamosan a minőségi ételek iránti érdeklődés felkeltése is fontos célunk. A streetfood olyan utcai étel, mely gondos eljárással, magas minőségű alapanyagokból készül. Fanatikusokkal készülünk ezen a téren is, megmutatjuk nektek, hogy mit lehet kihozni egy-egy oldalasból, marhaszegyből... Ha egyszer megkóstoljátok az igazi BBQ-t, soha többé nem keveritek össze mással.

Kenyeres Birtok

A birtok Baja közelében feléleszti az évszázados hagyományokat, az organikus tartásmódot. E faj akkor érzi jól magát, ha háborítatlanul járhatja a rónaságot, ha zavartalanul legelheti azt, amihez éppen kedve van évszaktól függetlenül.
Az így nevelt és szabadon tartott állatok prémium élelmiszereket biztosítanak. Félig vad, aktív életmódja és természetesen lassú növekedése miatt húsa alacsony zsírtartalmú, rendkívül tartalmas, íze különlegesen karakteres. Bajai mintaboltjukban széles választékkal, jól képzett szakemberekkel, barátságos környezetben ismerhetik meg a szürkemarhát és kóstolhatják meg a termékeket.
Gyertek el a Kenyeres Birtok BeerBQ – Bajai Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztiválon található impozáns standjához és kóstoljátok, vegyétek a különleges szürkemarha szalámikat!

Churros Truck

Hola Amigos! A spanyol harapnivalókkal hogyan álltok? Ha a fantasztikus hamburgereket, a füstölt marhaszegyet, vagy a pulled pork szendvicseket szeretnétek valami édességgel lefojtani, akkor kóstoljátok meg a spanyolok nemzeti desszertjét. Azt mondják, a Churros a spanyol fánk. Azonban itt ne gömbölyded formákra gondoljatok, sokkal inkább hosszúkás, pödört alakzat. Olajban sült tésztarúd, valamivel töltve, vagy valamibe tunkolva. A forrón kisült tésztarudacskát megbolondítják egy kis cukorral, majd ha akarod nyakon öntik finom szószokkal,
de kérhetsz hozzá mártogatóst is.
Argentínában forró csokiba mártogatják, Madridban csokival, vagy vaníliával töltik meg. Te hogy kéred?
Keresd a BBQ-n a Churros truck-ot és a fő Amigo-t, Posta Leventét és pödörj be Te is egy Churrost!

Janchili

Janchili, alias Bárdos Viktor, a tavalyi évhez hasonlóan idén is támadásba lendül és beveszi Baját. Harci járgányát megpakolja változatos, kevéssé és nagyon, sőt esetenként borzalmasan erős chilis szószt tartalmazó üvegcsékkel és mindezt kipakolja a Tóth Kálmán térre.
A bátaszéki chili tanya az elmúlt egy évben igen komoly fejlődésen ment keresztül: az alapanyagok, a paprika termelését csúcsra kellett járatni a „kert végében”, hiszen a kereslet a szószok iránt a magas minőség és magas élvezeti érték, valamint a fáradhatatlan, őszinte és ötletes marketing-munka eredményeként igencsak felfutott. És figyeljetek: olyan meglepetést fog hozni nektek a fesztiválra, amilyent mostanában nem is láttatok, legfőképpen nem kóstoltatok! Exkluzív lesz, az egyszer tuti ...

Twist & Chips

A fesztiválon a kiváló sörök mellé jobbnál jobb ételeket kóstolhattok, nem hiányozhat a sós ropogtatnivaló sem! A Twist & Chips friss, ízletes burgonyachipset kínál nem csak a sört fogyasztó vendégeknek, hanem kicsiktől a nagyokig mindenkinek. Különleges megjelenésű utánfutója olyan egyedi, hogy a hangulat miatt az evésen túl a sorban állás is öröm lesz!

A sörhöz a sörkorcsolya passzol ... vagy
a burgonyachipshez a sör esik a legjobban?
Ezt döntsétek el Ti a helyszínen!

Bajai Pálinkaház

A Bajai Pálinka Kft. 2015-ös megalapításától után 2017-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét, amely előbb 20 hagyományos, kisüsti pálinkát tartalmazott, majd ez a termékpaletta 30 fölé emelkedett és közülük választhatnak partnereink országszerte. Pálinkáink egyedi kézműves termékek, azokból mindig csak limitált mennyiséget állítunk elő. A termék előállítás 3 fő szakaszrabontható cégünknél. Gyümölcstermesztés és beszerzés, illetve annak feldolgozása és erjesztése, amelynek vezetője Muth József. A második fázis a desztillálás, léding kezelés és palackozás Karai Andor Endre felügyel. A harmadik utolsó fázis az értékesítés és marketing, amelyet Valacsay László irányít. Az irodát, a boltot, valamint a raktárat és számviteli dolgokat Simon Jenőné Angéla fogja össze. A jövedéki tanácsadást és felügyeletét Pásztor Sándor tanácsadó végzi. Az ügyvezető igazgatói feladatokat a tulajdonos dr. Könyves László látja el.

BLACK BAR COCKTAILS

BLACK BAR Cocktails food truck 7 éve járja az ország nagy rendezvényeit, fesztiváljait.
Helyben készített, jó minőségű, exclusive megjelenésű koktélokkal kínáljuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Rub & Roll Barbecue

A hazai köztudatba az elmúlt pár évben került be az autentikus barbecue fogalma, s napjainkra már egyre többen űzik Magyarországon is az Egyesült Államok déli részén népszerű low & slow hússütési eljárást. Még a beköszönő új trend előtt, 2015-ben az eredetileg szakácsként dolgozó Kiss Dávid nekivágott egy hosszú útnak és Texasig meg sem állt, hogy a barbecue-zás fortélyait a legjobbaktól lesse el. A barbecue hazájában végzett kutatómunka tapasztalataival a zsebében hazatérve megnyitotta a Budapest Barbecue Company-t (2020 óta Rub&Roll), mely rövid idő alatt a főváros első számú barbecue éttermévé nőtte ki magát. A sikeres éveknek és a sok befektetett munkának köszönhetően új lehetőségek nyíltak, így indult el a Rub&Roll Food truck 2019-ben és a Rub&Roll Villa 2020-ban Gödöllőn.
A minőség és az ízek garantáltak, már csak ti hiányoztok!

Pizz’Burger

A Pizz’Burger egy a hamburgerhez hasonló, új street food étel, melynek jellegzetességét a hamburger bucit helyettesítő, saját recept alapján készült mini pizzakorongok adják. Minden pizzaburger alapja 2 db elősütött, gyorsfagyasztott mini pizza, amit házi paradicsomszószos alappal és mozzarella sajttal a tetején sütünk készre, valamint a 100%-ban marha húsból készült húspogácsa ( a vega pizzaburger esetében a marhahúst rántott sajttal helyettesítjük).